Garantie

Uw woningmakelaar in Zwolle is een modern makelaarsconcept dat inspeelt op de behoeften van deze tijd. Steeds meer woningbezitters willen betrokken zijn bij de aankoop en verkoop van de woning en willen daarin zelf ook een actievere rol spelen.

In plaats van een percentage van de (ver)koopsom of getaxeerde waarde, betaalt u bij Uw woningmakelaar in Zwolle een vast bedrag inclusief BTW en zonder bijkomende kosten zodat het tarief vooraf helder is.

Uw makelaar is gecertificeerd Register Makelaar Taxateur bij NRVT en lid van de VBO. De regionale kennis en ervaring in de branche samen met een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid zorgen ervoor dat de makelaar / taxateur u optimaal van dienst kan zijn.

VBO

VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Met circa 1000 leden is VBO Makelaar qua grootte de tweede brancheorganisatie van Nederland. VBO Makelaar heeft naast een vakgroep Wonen, ook een aparte sectie Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie Agrarisch Vastgoed. VBO Makelaar behartigt de belangen van haar leden richting politiek en overheid. Zo stond VBO Makelaar aan de basis van de drie-dagen-bedenktijd regeling. Daarnaast zijn ook marktordening en dienstverlening kerntaken. VBO Makelaar is in 1985 opgericht en gevestigd in Rijswijk (ZH). De VBO-leden bieden zowel full service als afzonderlijke deeldiensten.

VBO Makelaar is aangesloten bij de Nederlandse werkgeversorganisatie VNO-NCW en in Europees verband bij de CEI (Confédération Européenne de l'Immobilier).

Uw woningmakelaar in Zwolle

Kreeft 48
8271 KK IJsselmuiden