Taxatie

Gegarandeerde acceptatie!

Omdat Uw woningmakelaar in Zwolle lid is van branchevereniging VBO en staat ingeschreven bij het NRVT wordt het taxatierapport gegarandeerd geaccepteerd door alle geldverstrekkers in Nederland. Het taxatierapport voldoet altijd aan de eisen van het laatst uitgegeven model taxatierapport financiering woonruimte, vastgesteld door het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF).

Nationale Hypotheek Garantie

Het taxatierapport voldoet aan alle eisen die worden gesteld door de Nationale Hypotheek Garantie bij aankoop of (her)financiering. Een taxatierapport van Uw woningmakelaar in Zwolle wordt dus altijd geaccepteerd voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG) financieringen.

Taxatie / Taxatierapport

Blijkt uit het doel van de taxatie dat u een uitgebreide taxatie van de woning nodig heeft dan kunt u kiezen voor een volledig taxatierapport. Het rapport geeft inzicht in de actuele waarde van de woning voorzien van een deskundige onderbouwing van het waardeoordeel uitgewerkt in een representatief taxatierapport.

Ons tarief is afhankelijk van de waarde van de woning:

Contact & aanvragen:

Vul ons contactformulier zo volledig mogelijk in en Uw woningmakelaar in Zwolle zal uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.